Immo omschrijving

2022

https://appartement-op-zeedijk-blankenberge.webnode.be/
Ter info: wij werken niet met immokantoren of andere tussenpersonen. Reservaties en afspraken gebeuren altijd rechtstreeks telefonisch of via onderstaande mailadressen. Altijd verhuring rechtstreeks van eigenaar.
Appartement met frontaal zeezicht in Residentie "Noordzee" - Zeedijk - Blankenberge. Prijs voor eindschoonmaak: 59 € (niet inbegrepen en wij voorzien dit altijd zelf). Het moet wel netjes worden achtergelaten. Tussen 1 en 6 personen mogelijk.
Geen huisdieren toegelaten.(indien blijkt dat er toch huisdieren aanwezig waren wordt de waarborg integraal ingehouden. Deze zal de kosten dekken om het appartement extra en volledig schoon te maken) We hebben vaste klanten die we kunnen en willen blijven garanderen dat het appartement allergievrij is wat betreft dieren.
Roken binnen niet toegelaten.
Fonduestel, frituur en gourmetstellen niet toegelaten.
Vaste kosten voor water en elektriciteit niet inbegrepen. Wordt afzonderlijk aangerekend aan de prijs per eenheid op dat ogenblik.
Deze worden nadien in mindering gebracht van de waarborg. De meters bevinden zich: voor elektriciteit(zekeringkast), water(kast warm en koud watermeter) en centrale verwarming(per radiator) kunnen de eenheden worden afgelezen. Deze zullen ook op een lijst worden ingevuld. Wie de meters op welke manier ontregeld of beschadigd zal de kosten moeten betalen van herstel.
Internet en tv is inbegrepen.
Reserveren kan via mail.
Onderverhuring wordt niet toegestaan.
Appartement met 2 slaapkamers : 1 slaapkamer met 2 enkele bedden(200 X 90) en lavabo, 1 slaapkamer met 1 divanbed voor 2 personen(200 x 140).
In living divanbed voor 2 personen.(200 x 140) donsdekens(allemaal eenpersoons), kussen en matrasbeschermers aanwezig - Opgelet! Overtrekken, lakens en extra matrasbeschermer(onderlaken) enz...dienen zelf meegebracht en zijn verplicht te gebruiken)
Prachtig frontaal zeezicht met uniek uitzicht op havengeul, pier en Zeebrugge.
Voor- en achteraan terras. Tafel en vier stoelen. Twee liften.
Living: salon, relaxstoelen, tafel met zes stoelen(extra stoel) en kast, digitale chrome cast tv met 22 zenders, dvd, muziekinstallatie cdrom, soundbar voor usb en bluetooth. Gezelschapsspelen aanwezig.
Keuken: oven, microgolfoven, vitrokeramische kookplaat, wasmachine, vaatwasmachine, koelkast en diepvries met elk vier laden. Koffiezet en Senseoapparaat, waterkoker, ruim assortiment potten en pannen, keukengerei, porselein en glas.
Gezelschapsspelen aanwezig.
Maximum 6 personen.
Roken enkel toegelaten op voor- en achterbalkon.
Vast internet en Wifi inbegrepen.
Gelieve de beschikbaarheidskalender te raadplegen om de periode uit te kiezen wat betreft uren aankomst en vertrek.
De vertrekuren zijn altijd 12u of 21 u naargelang uw keuze verblijf.
Aankomsturen zijn altijd 12u of 16 u naargelang uw keuze verblijf
Maximum 6 personen. Roken enkel toegelaten op voor- en achterbalkon.
Wifi aansluiting aanwezig en inbegrepen.
Parkeergelegenheid in de omtrek. Weekends, feestdagen en schoolvakanties betalend. In de week gratis. Zones blauwe kaart ook mogelijk. Met invaliden kaart mag je overal gratis staan gans het jaar door. In juli en augustus Sluiting Zeedijk
De Zeedijk is voor alle voertuigenverkeer gesloten van 1 juli tot en met 31 augustus, van 10 tot 5 uur. De Zeedijk blijft open tot 12 uur op de 1e, 15e, 16e en 31e van die twee maanden. In de periode dat de Zeedijk voor het voertuigenverkeer gesloten is, houdt de politie bestendig toezicht!
Fietsers kunnen het ganse jaar door rijden op de rijbaan van de Zeedijk (de wandelweg = voetgangerszone).
Instellen GPS: Zeedijk 62 Blankenberge of wanneer zeedijk niet toegankelijk is:
Havenstraat instellen, rechtdoor rijden tot op einde, recht voor u straat naar zeedijk(afgesloten) wandelend naar dijk. Op de dijk 50 meter naar links naar appartement.Je kan stilstaan of eventueel parkeren(betalend) in Franchommelaan (gelijklopend met dijk) om te laden en lossen.
Eventueel gratis parkeren: langs de Kustlaan tussen Blankenberge en Zeebrugge en Blankenberge en Wenduine. Eventueel neem je dan de tram naar Blankenberge(markt uitstappen) en stap je 4 minuten naar appartement.
Info: Vandenbussche Henk 0475 238712 of
De Groote Nathalie 0475 587045
Voorwaarden:
Wij hebben heel wat vaste huurders die op regelmatige basis het appartement wensen te huren. Wij moeten helaas vaststellen dat wij onze vaste huurders soms moeten weigeren, omdat sommigen een snelle en ondoordachte reservatie maken, die uiteindelijk kort vóór aanvang van de huur geannuleerd wordt. Wij zien ons dan ook genoodzaakt om onze voorwaarden bij te stellen.
Mogen wij in eerste instantie iedereen zeer vriendelijk verzoeken om een doordachte reservatie te maken? Dit zouden onze vaste huurders en wijzelf alvast appreciëren.
Verder gelden de volgende voorwaarden, die de huurder aanvaardt bij betaling van het voorschot:
Bij reservatie:
• Dient een voorschot te worden betaald van 30% van de huurprijs. Dit voorschot wordt nooit terugbetaald bij een annulatie.
• Dient een waarborg te worden betaald van 250,00 EUR om de eventuele schade te vergoeden. Bij schade méér dan 250 euro wordt deze verhaald op de huurder. De vaste kosten voor koud water, warm water, elektriciteit en verwarming zal in mindering worden gebracht bij de terugbetaling van de waarborg. Opmerking: het appartement wordt na iedere huurperiode grondig gepoetst en geïnspecteerd, waardoor wij eventuele schade kunnen herkennen. Mogen wij vragen om hierin dan ook eerlijk te zijn?
• Het saldo van de huurprijs dient te worden betaald uiterlijk 8 weken vóór aanvang van de huur.
Bij annulering:
• Bij volledige annulatie:
- wordt het voorschot nooit terugbetaald
- binnen de 8 weken vóór de aanvang van de huur, is de volledige prijs verschuldigd
- meer dan 8 weken vóór de aanvang van de huur, is het voorschot definitief verschuldigd
• Bij een gedeeltelijke annulatie:
- blijft het volledige bedrag verschuldigd voor de periode zoals vastgelegd bij de reservatie
Voormelde te betalen bedragen bij annulatie gelden onverminderd de eventuele mogelijkheid voor de verhuurder om het appartement alsnog geheel of gedeeltelijk te verhuren tijdens deze periode na annulatie.

Ligging in uitkerke

Neem contact op

Of bel de aanbieder +32/475 23 87 12

Algemene eigenschappen

StraatZeedijk
Gemeente 8370 Uitkerke
Type appartement
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 1980
Renovatiejaar 2022
Staat appartement uitstekende staat
Oppervlakte appartement 90 m²

Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal garages 0
Parkeerplaatsen buiten 0

Gas niet aanwezig
Elektriciteit geldig keuringsbewijs
Mazout niet aanwezig

EPC 144
2024 © webdesign by I-Com